AQUILES DURAN, EL MILLOR AL GRAN PREMI DIADA DE MALLORCA

L’hipòdrom Son Pardo celebrà la darrera jornada del l’any, amb la disputa d’un programa de 7 carreres més una exhibició d’alevins, amb el Gran Premi Diada de Mallorca com a prova més destacada.

Aquiles Duran va ser el gran dominador de la prova, marcant el ritme de principi a fi. Darrere l’autostart, el cavall menat per Bartomeu Mascaró ja agafà el cap i corda, seguit per Vitalic per la corda, Es Gonyador de Font i Vitorino Mar.

Aquestes posicions es mantenien sense canvis al primer pas per meta, només Fantastic BS avançava fins a la tercera plaça. A la recta d’enfront Dojo de Ladil atacà, col·locant-se en el tercer carril, intentant agafar una bona posició.

Aquiles Duran va mantenir la primera posició alternant-se la segona entre Fantastic BS i al toc de campana Dojo de Ladil.

Dojo de Ladil intentà passar Aquiles Duran a la darrera volta, però el cavall de la Quadra Ca’n Duran aguantà la primera plaça, imposant-se a 1’16”0 de mans de Bartomeu Mascaró. Segon va ser Dojo de Ladil a 1’16”3. La tercera plaça l’aconseguí Vitorino Mar gràcies a una forta rematada als darrers metres.

El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, acompanyat del president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Lluís Socias i el president de la Federació Balear de Trot, Joan Llabata, lliuraren un trofeu al guanyador de la carrera.