BOIRA DE LLEVANT GUANYA EL GRAN PREMI DELS 5 ANYS

L’eguade la Quadra Llamo Llevant s’imposa a 1’16”5 de mans de Toni Frontera i passa a formar part del selecte club dels cavalls nacionals que superen els 100.000 euros de guanys

Reunió prenadalenca a l’hipòdrom Son Pardo amb el Gran Premi dels 5 Anys com a prova més important de la jornada. En aquesta cursa hi competien 14 dels millors productes de la generació “B” sobre 2.650 metres.
Era una prova molt oberta a la qual diversos productes, a priori, podien fer-se amb el triomf. Entre els participants destacaven, per orden de dorsal, Bo Pou Rafal (1) amb Joan Toni Riera; Black Power (2), dirigit amb Toni Valls i que havia guanyat el Critèrium dels 5 Anys fa dos mesos sobre la mateixa distància; Burinot (3) amb Jaume Fluxà i Boira de Llevant (10), tercera a la seva reaparició fa només 15 dies, després de mesos sense competir.

A la sortida Burinot i Bo Pou Rafal lluitaren pel cap, quedant primer Burinot amb Bo Pou a la seva esquena a la corda.
Aquestes posicions es mantingueren durant aproximadament 1.000 metres, moment en el que Bo Pou Rafal passà a comandar la cursa i Burinot fou distanciat, quedant Biskit Silva i Boris Sas darrere el capdavanter. Les posicions es mantingueren sense canvis fins el penúltim revolt, on Boira de Llevant començà a atacar, forçant un mà a mà amb Bo Pou Rafal que es va resoldre a favor de l’egua de la Quadra Llamo Llevant, que a mans de Toni Frontera s’imposà a 1’16”5. Segon va ser Bo Pou Rafal amb la mateixa reducció que la guanyadora. Tercera va ser Bonnie Sas amb Joan Fluxà a 1’17”4.

Amb aquesta victòria Boira de Llevant passa a formar part del selecte grup de cavalls nacionals que passen els 100.000 euros de sumes guanyades.

4a-lliurament-gp5anys-boira-de-llevant-2412sp