CAP DE SETMANA DE CAMPIONATS DE BALEARES A SON PARDO

L’hipòdrom Son Pardo ha acollit aquest cap de setmana una doble jornada de carreres, una nocturna el dissabte 14 i una matinal el diumenge 15, entre les que destacaven els Campionats de Balears d’Aprenents, Amateurs i Trot Muntat, a més de la prova classificatòria del I Campionat de Balears de Alevins, que es disputarà el 13 de desembre a l’Hipòdrom Son Pardo.

La primera prova en disputar-se va ser el Campionat de Balears d’Aprenents, en el qual es va imposar Jeroni Fuster a regnes d’Easy Maker SB, amb un temps de 1’16”0. Segon va ser Toni Coll amb Emoción BS i tercer Tomeu Llobet amb Bálsamo Bello.

Just després es va disputar el Campionat de Balears d’Amateurs, per a conductors d’aquesta categoria a regnes de cavalls nacionals, amb sumes compreses entre els 4.000 i els 8.999 €, sobre 2.15om.

Hallelujah va ser el primer a trepitjar la meta, conduït per Antònia Vaquer i marcant un crono d’1’17”2. Segon va arribar Ever Jada, amb Carlos Riera i tercera Gea Mar, a regnes de Maria Riera.

 

El Premi Guillem Coll també es va disputar en aquesta jornada. Vipiteno va guanyar la prova a 1’15”4, dirigit per Jaume Fluxà. Segon va ser Athos du Roc i tercer Cactus Jack.

El planter del trot va disputar una de les proves més esperades per als conductors de categoria Aleví: la prova classificatòria del I Campionat de Balears d’Alevins. Azur des Gesvres amb J.M. Gelabert va guanyar la cursa. El van seguir a meta Vif Ocean (L. Llobet), Calicot du Vivier (J.X. Riera), Chapeau de Font (Ll. Pinto) i Derby du Vivier (J. Caldentey).
Aquests seran els conductors de Mallorca que dia 13 de desembre disputaran la final del Campionat. També tenen plaça un representant de Menorca i d’Eivissa.

 

El Diumenge 15, en sessió matinal, es va disputar el Campionat de Balears de Trot Muntat. Jimmy Vaquer, a la sella de Spagna Sport, va ser superior i es va imposar a 1’16”8. Darrere de l’egua de Patrick Pascual va arribar Variuso du Bouffey amb Julia Pons i tercer Axel Haufor amb Malén Amer.

El Premi Joan Lladó Joan va ser un altre dels atractius del matí. Guillem Andreu va conduir a Estrella de Font a la victòria, amb un temps de 1’16”0, sobre 2.650m. Segon va ser Ey Pou Rafal i tercer Far West VX.

 

 

[/vc_column_text]

CAMPIONAT DE BALEARS D'APRENENTS

CAMPIONAT DE BALEARS D'AMATEURS

GUILLEM COLL

CLASSIFICATORIA CAMPIONAT BALEARS ALEVINS

CAMPIONAT BALEARS TROT MUNTAT

JUAN LLADÓ JUAN

[/vc_column][/vc_row]