CLUC SB GUANYA EL GRAN PREMI DELS 4 ANYS

El cavall de la Penya Bonanza s’imposa a 1’18”0

Tretze dels millors productes de la generació “C” s’enfrontaven el dimarts 6 de desembre a la pista palmesana en el Gran Premi dels 4 Anys; una prova amb un recorregut de 2.650m. que posava en joc un total de 25.000 euros en premis.

Els màxims favorits a la victòria eren Cluc SB i Claudy’s Crown, el primer amb el dorsal 4 de sortida, la direcció de Miquel Mestre i quatre victòries a les seves darreres actuacions i el segon amb el número 7, Joan Toni Riera i dues victòries i una segona plaça.

Des de la mateixa sortida Cluc SB es situà cap i corda, seguit per Capritxós i Champion de Font. Chapeau de Font el seguia.

Champion de Font avançà fins a la segona plaça a poc més de 500 metres de la sortida, posició que no aguantà massa temps, ja que a 1500 metres de la conclusió era Claudy’s Crown qui per l’exterior es situava a l’estela del capdavanter. Al toc de campana Cluc SB seguia dominant, seguit per Claudy’s Crown, amb Champion de Font tercer a la corda. Aquestes posicions es mantingueren fins al darrer revolt, on Cluc SB i Claudy’s Crown es desmarcaven de la resta de competidors.

A la darrera recta Cluc SB va ser superior i s’imposà a 1’18”0 amb M. Mestre. Claudy’s Crown va ser segona a 1’18”2 amb J.A. Riera. En tercer lloc arribà Champion de Font a 1’18”3, dirigit per J. Fluxà.

2a-lliurament-cluc-sb-gp4anys