COPES D’ESPANYA I CIUTAT DE MANACOR ALS NOSTRES HIPÒDROMS

Cap de setmana de carreres interessants i bon ambient als hipòdroms de Son Pardo i Manacor. El divendres vespre, a Son Pardo, es disputaren les Copes d’Espanya de 2, 3 , 4 i 5 i més anys, per a productes de la cria nacional i a les quals es repartiren 10.000 euros en premis.

Inmensa Mar, menada per Guillem Andreu, va ser la guanyadora de la reservada a poltres de dos anys, amb un bon registre de 1’20’’5, seguida per Ivan de Font i In Love Star.

A la reservada als cavalls de 3 anys va ser Hiper Coktail el triomfador, amb un temps d’1’16’’9 i amb Toni Frontera al cabriol. Segon i tercera varen ser Huracan de Font i Hiper Coktail.

Goliat de Clide s’imposà a la de 4 anys, amb un registre d’1’15’’7 i sota les ordres de Tomeu Mascaro. Galant Mar L i Gala de Ladil el seguiren a meta.

Fantastic BS tancà el grup de guanyadors d’aquestes carreres, amb un temps d’1’16’’8 donant el doblet a Xisco Bennàsar. Segon i tercer foren Ey Pou Rafal i Carbó de Ladil.

El dissabte al Municipal del Llevant mallorquí es disputà el Ciutat de Manacor, amb la victòria de Vital, donant un nou triomf a Xisco Bennàsar, amb un crono d’1’16’’1. Segon va ser Ritz du Bocage i tercer Variuso du Bouffey.