DAFI RS GUANYA EL GRAN PREMI DELS 4 ANYS

L’egua de Rosen Slavchef domina de cap a cap

Dominant des dels primers metres, així guanyà Dafi RS el Gran Premi dels 4 Anys. Des del llançament de l’autostar, l’egua menada per Miquel Mestre es col·locà davant, amb Duna de Llevant, principal rival de Dafi RS, a l’exterior del pilot. D’aquesta manera l’egua de Rose Slavchef marcà el seu ritme durant els 2.650 metres del recorregut, amb Duna de Llevant a la posició de la mort. Als darrers metres les dues egües es distanciaren de la resta de competidors, però Dafi RS aguantà davant, imposant-se a 1’17”4 de mans de Miquel Mestre. Segona va ser Duna de Llevant amb Antoni Frontera i tercer Didal Alles amb Bartomeu Mascaró.

3a-lliurament-bomoritiusEl Premi AECC, primera carrera Premium reservada a membres del Club de Dames, va tenir com a guanyador a Bomoritius Ringeat, encara que And Only Visais va pressionar-lo durant tot el recorregut i Univers de Bleves es va batre amb ell als darrers metres. El cavall menar per Cristina Velasco aguantà les envestides i s’imposà a 1’16”9 sobre 2.150 metres. Segon va ser Univers de Bleves amb Sebastiana Pocoví i tercer And Only Visais amb Catalina Riera.

txec-aeccDesprés de la carrera la Federació Balear de Trot, juntament amb el Club de Dames del Trot lliurà un txec a la Asociació Espanyola Contra el Càncer de 4.614 euros, provinent de la recaptació de les matrícules de la reunió.