ENEMIC GUANYA EL CAMPIÓ DE CAMPIONS

Programa de carreres destacades a Son Pardo

L’hipòdrom Son Pardo acollí un bon programa de carreres del qual destacava el Premi Campió de Campions. Aquesta prova era la darrera especial per a cavalls de tres anys, a la que hi competiren un total de 10 efectius, sobre 2.650 metres.
Enemic va demostrar la seva qualitat, dominant la prova i imposant-se a 1’17”6 de mans de M. Bosch. La segona plaça va ser per a Eros Sas i la tercera per a Espiga des Llorer.
El Derby dels 4 Anys reuní un total de 13 productes de la lletra “D” damunt 2.650 metres. El resultat de la prova es decidí a la mateixa línia de meta, després que Duna de Llevant rematés amb força i arribés al par amb Dafi RS. Finalment va ser l’egua de la Quadra Yamo-Llevant qui guanyava a 1’18”5 de mans d’A. Frontera. Segona era Dafi RS i tercer Dreamcomestrue.
Al Premi Joan Mora Gornals, també sobre 2.650 metres, el dominador va ser Vitorino Mar, a regnes de M. Mestre i amb un temps d’1’16”7. Segon va ser Bo Pou Rafal i tercer Un d’en Fliper.
M. Mestre també va guanyar el Premi Juan Lladó Juan, menant Avanti Corner, amb un temps d’1’17”3. Segona va ser Calgary, seguida per Champion de Font.