ENEMIC GUANYA EL PREMI MENHAMMAR STUTERI

El producte de la Quadra Ja Vorem aconsegueix una plaça al pilot del Gran Premi Nacional

El programa de carreres de l’hipòdrom Son Pardo tenia com a prova més destacada el Premi Menhammar Stueri, una carrera per a productes de tres anys, de la generació “E”, que no sols posava en joc el premi en metàl·lic i una inseminació de Panne de Moteur, propietat de la quadra sueca, sinó que constituïa la tercera classificatòria del Gran Premi Nacional 2017, atorgant al guanyador una plaça al pilot de la clàssica del mes de maig.

Darrere l’autostart es va situar davant Estrella Duran, acompanyada per Es Gonyador de Font i Enemic. Enemic passava a dirigir el grup uns metre més endavant, pressionat per Easy Maker SB, quedant tercera Estrella Duran. A mil metres del final Enemic seguia Marcant la pauta, però era Excellence qui el pressionava. A 500 metres del final aquests dos cavalls aguantaven les seves posicions, però Excellence intentava situar-se al costat d’Enemic. El tercer era de Silva. Així, van arribar a la recta final, a la qual Enemic i Excelence es van barallar per la primera plaça, que finalment es va dur el cavall de la Quadra Ja vorem, a 1’18”0, Dirigit per M. Boch. Segona va ser Excellence a 1’18”1 i en tercer lloc trepitjà la meta El Silva a 1’18”5.

Acabada la prova l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca va lliurar un trofeu i una flassada commemorativa al guanyador.