ESTRELLA DURAN GUANYADORA DEL CRITÈRIUM DELS 5 ANYS

L’egua de la Quadra Can Duran és la més ràpida en completar el recorregut de la carrera reservada als cavalls de la generació “E”

La jornada dominical de Son Pardo tenia com a prova central el Critèrium dels 5 Anys, carrera damunt 2.650m. a la qual competiren 10 productes de la generació “E”, per optar a una part dels 8.000 euros que posava en joc.
En els primers metres de carrera, Estrella Duran va ser la més ràpida, seguida per Emocion BS i Estrella de Font. 500 metres més endavant Eclipse Bowl la rellevava, mentre que Emocion BS passava a la segona plaça i Estrella Duran era tercera. Així s’arribà al toc de campana, moment al qual Emocion BS comandava la carrera, amb Estrella de Font a la seva estela i Eclipse Bowl rodant tercer. Als darrers 500 metres de carrera Estrella de Duran recuperà l’avantatge perduda, enfilant la darrera recta primera i guanyant metres a la resta de competidors. Emocion BS i Eclipse Bowl lluitaven per a la segona posició. Estrella Duran guanyà el Critèrium dels 5 Anys, amb un temps d’1’18’4, menat per Bartomeu Mascaró. Segon va ser Emoción BS i el tercer Es Gonyador de Font, després d’un bon remat als darrers metres.