ÈXIT DEL I HATS&HORSES MALLORCA

L’hipòdrom Son Pardo ha viscut la seva festa més glamurosa de l’any, amb la celebració de la primera edició de Hats&Horses Mallorca, una reunió social, esportiva i gastronòmica a un lloc hípic referent a les Illes Balears.

Des de les 11 del matí les activitats hípiques han omplit la pista de competició de Son Pardo a la qual s’han vist exhibicions de salt, doma espanyola i menorquina, garrotxa, volteig, munta a l’amazona, i trot. Però potser el moment més divertit pels assistents VIP han estat les carreres de tàndems, a les quals un convidat de la zona Village ha acompanyat a un menador federat a una carrera de cabriols dobles. La padrina de l’esdeveniment, Espido Freire, també s’ha volgut fotografiar a un tàndem amb els cavalls de carreres.

A les 16:00h. Ha començat la jornada de carreres de trot, de la que destacava el Premi Bartomeu Llobet. En aquesta prova s’ha imposat Anicet Le Fol, després d’una arribada molt ajustada amb Saphir du Terroir i Vignus de Gueron. Els tres cavalls han marcat uns cronos d’1’15”3 i 1’15”4 respectivament.

Aquesta reunió ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Conselleria de Turisme i Esports, l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca; la Federació Balear de Trot, la Federación Hípica de les Illes Balears i l’empresa organitzadora.

Amb aquesta celebració s’assenten les bases per convertir a partir d’ara Hats&Horses en una de les festes de referència de l’Illa.