FANTASTIC BS ACONSEGUEIX PLAÇA AL GRAN PREMI NACIONAL

El cavall de Bartolomé Serra s’imposa al Premi Gengis Khan. Dafi RS guanya el Premi Sant Sebastià

Jornada de carreres de renom a l’hipòdrom Son Pardo, amb la disputa del Premi Gengis Khan, classificatòria del Gran Premi Nacional, i el Premi Sant Sebastià, amb el concurs d’alguns dels millors cavalls nacionals.  Les proves eren sobre 2.150 metres, repartien un total de 6.000 euros i 8.000 euros respectivament.

En donar-se la sortida del Gengis Khan, Freixenet Pocket i Fresca de Font es situaren davant, però en arribar a la primera curva Fantastic BS, menat per Francesc Bennàsar passava davant, comandant la resta del recorregut sense que cap rival l’importunés. Així, arribà a la darrera recta, a la qual mantenia el seu avantatge, imposant-se a 1’18”9.  Futur de Ladil i Fenomenal remataven amb força, aconseguint la segona i tercera plaça respectivament, tots dos amb un temps d’1’19”1.

Dafi RS al Premi Sant Sebastià

7a-lliurament-sant-sebastia-dafi-rsEl Premi Sant Sebastià era la segona prova més important del programa, per a cavalls nacionals, sobre 2.150 metres i una dotació de 8.000 euros en premis. Només donar-se la sortida agafà el cap Vitalic, a regnes de Bartomeu Mascaró; però Dafi RS l’alternava al capdavant un poc més endavant. Just abans del toc de campana Vitorino Mar prenia la iniciativa, passant davant. Aquesta posició l’aguantava fins a la darrera recta, moment en el qual Dafi RS rematava amb força, protagonitzant una ajustada arribada amb Vitorino Mar. Finalment l’egua de Rosen Slavchev s’imposaba a 1’16”1, menada per Joan Toni Riera. La segona plaça era per a Vitorino Mar a 1’16”3 i a regnes de Joan Bauzà. En tercer lloc trepitjava la meta Vitalic a 1’16”4.