FANTASTIC BS GUANYA EL GRAN PREMI DE MANACOR

El cavall de Bartolomé Serra s’imposa a regnes de Xisco Bennàsar

La Gran Diada Hípica de l’Hipòdrom de Manacor va tenir com a prova estrella el Gran Premi de Manacor, per a cavalls de tres anys, un recorregut de 2.375 metres i dotada amb 18.000 euros en premis.
Fantastic BS va ser el clar dominador de la prova, passant davant només llançar-se l’autostart i marcant el ritme que més li convenia. Flamenca de Font, després d’haver botat a la sortida de la primera curva, va recuperar els metres perduts, essent l’única que ha intentat questionar la superioritat del cavall menat per Xisco Bennàssar. El fill de Repeat Love ha aguantat la primera plaça, imposant-se a 1’18”3. Far West ha aprofitat els darrers metres, aconseguint la segona plaça a 1’18”4, menat per Toni Riera. En tercer lloc ha arribat Flamenca de Font a 1’18”7, amb Joan Bauzà.

Gran Premi de Manacor. 2375m. Autostart

1. Fantastic BS (Francesc Bennàsar) 1’18”3
2. Far West VX (Antoni Riera) 1’18”4
3. Flamenca de Font (Joan Bauzà) 1’18”7
4. Fuck Me I’m Famous (Antoni Frontera) 1’18”8

Farruquito By Night guanya el Premi Artà

A la sessió matinal de la Gran Diada Hípica, tenia el Premi Artà com a prova destacada.
Aquesta carrera, amb un recorregut de 2.375 metres, estava reservada a poltres de tres anys nacionals, segona en importància de la reunió per als cavalls de la generació “F”.

Farruquito By Night ha estat el gran dominador de la prova, imposant-se sense massa dificultats a 1’20”7 de mans de Juan Carlos Rotger. En segon lloc ha arribat Flamenc de Font, amb Joan Toni Riera. La tercera plaça se l’ha adjudicat Fresquet de Llevant, amb Toni Frontera.

Premi Artà. 2375m. Autostart

1. Farruquito By Night (Juan Carlos Rotger) 1’20”7 2. Flamenc de Font (Joan Antoni Riera) 1’20”8
3. Fresquet de Llevant (Antoni Frontera) 1’20”9
4. Frozen SB (Joan Bauzà) 1’21”2

Vitsy a la final de ponis

El dissabte horabaixa es disputà la tercera edició del Gran Premi de Ponis de Manacor, amb la victòria de Vitsy, després d’haver-se imposat a una de les semifinals. Segona finalitzà Queen Fa i tercer Del Norte, que també havia guanyat una de les semifinals.

III Gran Premi Minitrot Manacor
1. Vitsy (Guillem Caldentey)
2. Queen FA (Joan Xavier Riera)
3. Del Norte (Sebastià Llobet)
4. Pinta (Núria Blasco)
5. Dael 86 (Arnau Riera)
6. Venus (Jaume Rigo)