FLAMENC DE FONT GUANYA EL MEMORIAL JOAN VERGER

El cavall de Jaume Morro s’imposa a regnes de Joan Antoni Riera. Vitsy guanya el Gran Premi de Minitrot

La Gran Diada Hípica de Son Pardo ha començat aquest dissabte horabaixa, amb un programa de set carreres, a més de les tres proves de minitrot.
La cursa més destacada, sens dubte ha estat el Gran Premi Consell de Mallorca “Memorial Joan Verger”. En ell hi participaven 14 poltres de 3 anys que no han pogut córrer la gran clàssica de diumenge.

Només donar-se la sortida es situà davant Fupala Prim, seguida per Fuck Me I’m Famous i Flamenc de Font. 500 metres més endavant Futur Duran prenia l’iniciativa, seguit per Flamenc de Font i Fupala Prim. Flamenc de Font anà avançant posicions i, al toc de campana, era primer, seguit per Futur Duran i Farruquito By Night. En aquest punt el pilot marcà una reducció quilomètrica d’1’16”7. A 500 metres de la conclusió Flamenc de Font dominava la cursa, en un mà a mà amb Farruquito By Night. Finalment el cavall de les Quadres Morro, a regnes de Joan Toni Riera “Boveret” aguantava la primera plaça, imposant-se a 1’18”0. Segon era Farruquito By Night i tercer Fred de Llevant.

Gran Premi Consell de Mallorca “Memorial Joan Verger”. 2.150m. Autostart

1. Flamenc de Font (Joan Antoni Riera) 1’18”0

2. Farruquito By Night (Miquel Mestre) 1’18”2

3. Fred de Llevant (Antoni Frontera) 1’18”3

4. Fresquet de Llevant (Jaume Forteza) 1’19”4

Una altra prova que despertava l’expectació del públic era el Gran Premi de Minitrot, una carrera per a ponis a la qual els menadors eren nins de la pedrera del trot. En total han participat 25 al·lots de Mallorca, Menorca i Eivissa. El Gran Premi de Minitrot comptava amb dues mànegues a les quals els sis primers classificats passaven a la gran final. En aquesta darrera prova s’imposà Vitsy, després d’haver dominat des dels primers metres de carrera. El poni de la Quadra Torreflorida entrà en solitari a meta a regnes de Guillem Caldentey. Per a la segona plaça lluitaren Queen Fa i Tormenta, fent-se amb ella, per l’exterior, Queen Fa, amb Joan Xavier Riera. Maria Roser Sureda era tercera amb Tormenta.

Gran Premi Minitrot. 600m. Handicap

1. Vitsy (Guillem Caldentey)

2. Queen Fa (Joan Xavier Riera)

3. Tomenta (Maria Roser Sureda)

4. Flamenco Marí (Adrià Riera)