FRESQUET DE LLEVANT GUANYA EL GRAN PREMI DELS 5 ANYS

L’Hipòdrom Son Pardo ha recuperà l’activitat després del pont amb un programa de 4 carreres Premium i el Gran Premi dels 5 Anys com a prova més important de la reunió.

Aquesta cursa, reservada a nacionals de la generació “F” ha congregat un total de 8 efectius, després de la retirada de Flamenc de Font (8) i Flipo Ses Planes (9). Els aspirants al podi han hagut de recórrer un total de 2.650 metres per poder optar als 21.000 euros que ha posat en joc.

Furiant Deco ha agafat la primera posició només llançar-se l’autostart, seguit per Far West VX i per Fibló de Font. El cavall de Juan Lliteras ha comandat tot el recorregut. Uns 500 metres més endavant les posicions es mantenien sense canvis mentre que Fantastic BS rodava en quarta posició. A 1500 metres de la conclusió Furiant Deco seguia davant, imposant el seu ritme, però Furiosa SS no es contentava amb rodar a la part de darrere del grup i passava pel tercer carril fins situar-se momentàniament segona, al costat de Furiant Deco. Fibló de Font també retallava metres i es col·locava quart en aquest punt. A 500 metres de meta Furiant Deco es destacava de la resta de competidors, mostrant la seva superioritat, Far West VX feia un esforç i agafava la segona posició i Furiosa SS perdia part del seu avantatge i rodava tercera. Fresquet de Llevant, que havia rodat en darrera posició durant tot el recorregut s’obria a l’exterior i anava recuperant posicions progressivament. Furiant Deco enfilava primer la darrera recta, però Fresquet de Llevant, per la part exterior el pressionava, avançant metre a metre, mentre que Furiant Deco acabava perdent la batalla, que guanyava el cavall de la Quadra Yamo-Llevant a 1’16”3, menat per Toni Frontera. Furiant Deco ha estat segon i tercer Futur Duran.

El President de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Lluís Socías, ha lliurat un trofeu als tres propietaris guanyadors i una manta commemorativa al cavall.