GIN TONIC DURAN BAT EL FAVORIT AL GRAN PREMI DELS 4 ANYS

Jornada matinal a l’Hipòdrom Son Pardo, amb un programa de cinc carreres i el Gran Premi dels 4 Anys com a prova destacada de la reunió.

Aquesta cursa era una de les grans cites de l’any per als cavalls de la generació “G”, que es jugaven un total de 21.000 euros, a repartir entre els 7 primers classificats. La carrera tenia un recorregut de 2.650 metres i un lot d’11 cavalls.

Guacamole, com a favorit a la victòria que era, ha comandat la carrera des dels primers compassos, imprimint el ritme que més li convenia, amb Gin Tonic Duran colat darrere ell, en segona posició i Gold Black rodant tercera. Al primer pas per meta els dos capdavanters seguien igual, però Goliat de Clide passava a la tercera plaça, quedant Gold Black quart. Així s’han mantingut fins a  700 metres de la conclusió, moment en el qual Grec de Llevant ha sortit de la part posterior del pilot i ha anat remuntant posicions fins a col·locar-se tercer. A la sortida del darrer revolt els tres cavalls han lluitat per la primera plaça, però quan enfilaven la darrera recta Grec de Llevant ha botat, essent distanciat. Guacamole s’ha posat davant, però Gin Tonic Duran ha rematat amb força guanyant la partida al favorit i imposant-se a 1’14”7 menat per Guillem Andreu. Segon ha estat Guacamole i tercera Gala des Nells.

GRAN PREMI 4 ANYS