GIN TONIC DURAN ES FA AMB EL GRAN PREMI FEDERACIÓ BALEAR DE TROT

Els poltres de la generació “I” han disputat el Premi Mira Prim i Premi Mira Prim Bis

Son Pardo ha acollit una jornada de trot on s’han disputat 5 carreres, una de les quals, s’ha desdoblat per la quantitat de cavalls inscrits. Han destacat el Gran Premi Federació Balear de Trot i el Premi Mira Prim i Mira Prim Bis.

La jornada ha començat amb el Gran Premi Federació Balear de Trot, on els aspirants, cavalls nacionals de 4 anys o més, han recorregut una distància de 2.150 metres per a optar a la dotació de 20.000 euros en premis. El guanyador ha sigut Gin Tònic Duran de la quadra C’an Duran menat per Guillem Andreu. Han lliurat el trofeu i la manta el president de la Federació Balear de Trot, Juan Llabata i el president de l’Insitut de de l’Esport Hípic de Mallorca, Lluís Socias.

GRAN PREMI FEDERACIÓ BALEAR DE TROT

A les 19:50 ha tingut lloc el Premi Mira Prim on 11 dels poltres de la generació “I” han recorregut una distància de 2.150 metres per a optar als 1.300 euros en premis de la carrera. El guanyador ha estat Ivan de Font amb un temps de 1’16’’00.

PREMI MIRA PRIM

A causa de l’èxit de convocatòria, també s’ha jugat el Premi Mira Prim Bis, on altres 11 poltres nacionals han recorregut els 2.150 metres que els separaven de la dotació de 1.300 euros en premis. El guanyador d’aquesta cursa ha estat Independent amb un temps de 1’17”20

PREMI MIRA PRIM BIS