GOLIAT DE CLIDE CAMPIÓ DE SON PARDO

Reunió de cinc carreres a l’hipòdrom Son Pardo, amb el Premi Campió de Campions com a prova més important del programa. Aquesta carrera estava reservada a cavalls nacionals de 3 anys, generació “G” sobre 2.650m. La carrera repartia un total de 8.000€ en premis.

Foren set els competidors, amb el concurs de Gin Tonic Duran, guanyador del Gran Premi Nacional 2019 que retornava a la competició després de quasi cinc allunyat de les pistes.

Només llançar-se l’autostart el més ràpid va ser Glamour de Font, seguit per Gin Tonic Duran i Goliat de Clide. 500 metres més endavant Goliat de Clide rellevava al capdavanter, controlant el ritme de carrera, amb Glamour de Font rodant segon i Gin Tonic Duran en tercera posició. Grizabella, que anava cinquena, començava un atac per a la primera plaça, però abans dels 1.500 metres de la conclusió es desmuntava, quedant sense opcions a la victòria. Al toc de campana les posicions davant no variaven, Goliat de Clide seguia davant, seguit per Glamour de Font i Gin Tonic Duran. Així, arribaren a la darrera recta a la qual Goliat de Clide s’imposava sense massa complicacions, a 1’17”1, menat pel menorquí Iñaki Vinent. La segona plaça se la disputaren Glamour de Font i un Grec de Llevant que aprofitava molt bé els darrers metres de carrera. Finalment va ser per a Glamour de Font. Tots dos feren un temps d’1’17”2.

El Premi Guillem Coll “Es Tito” reuní 12 cavalls internacionals sobre 2.650m. El guanyador va ser Usert du Landret, menat per Toni Frontera, amb un temps d’1’16”8. En segona posició finalitzà Athos du Roc, emparellat al tercer classificat, Azur de Gesvres, que havia comandat la major part del recorregut. Els dos cavalls feren un temps d’1’16”9.