HO SOL POU RAFAL ACONSEGUEIX LA TERCERA PLAÇA DIRECTA AL GRAN PREMI NACIONAL 2020

El cavall de la Quadra Es Pou des RAfal s’imposa al Premi Menhammar Stuteri

La jornada de diumenge de l’hipòdrom Son Pardo tenia com a prova especial el Premi Menhammar Stuteri, tercera carrera classificatòria del Gran Premi Nacional 2020. 

En aquesta cursa competiren 16 poltres nacionals de la lletra “H” sobre la distància de 2.150m. Els 6.000 euros de la dotació no eren l’únic premi cobdiciat pels participants, a més, es jugaven una plaça directa al Gran Premi Nacional 2020.

A la partida Hyssouney agafà el cap de forma provisional, pressionat per Hoppla  i Heli Pou Rafal. Halcon Rapide es col·locava davant a la recta d’enfront de tribuna i seguit per Hoppla i per Hyssouney. A 1500 metres del final Hilda de Font passava davant seguida per Ho Sol Pou Rafal mentre que Hoppla quedava tercer. Al toc de campana Ho Sol Pou Rafal passava davant, marcant el seu ritme, Hiper Cocktail per defora era segon, cercant un lloc a la seva esquena i Hilda de Font quedava tercera. 500 metres més endavant Ho Sol Pou Rafal seguia davant amb Hiper Coktail segon per la corda i Heli Pou Rafal avançant fins emparellar-se al capdavanter i company de quadra. A la darrera recta els dos cavalls de la Quadra Es Pou d’es Rafal avançaven plegats, però Hoppla rematava amb força, llevant-li la segona posició a Heli Pou Rafal. Ho Sol Pou Rafal guanyava la carrera a 1’16”7, menat pel francès Manu Allard, la segona posició era per Hoppla i la tercera per Hereu des Pres.

VIDEO DE LA CARRERA

Després d’aquesta tercera prova puntuable per al Gran Premi, la graella de classificació per a la Clàssica queda de la següent manera:

1. Heli Pou Rafal ………..45 punts.

2. Hizzary Duran ………. 40 punts

3. Ho Sol Pou Rafal …… 40 punts

4. Halcon Rapide ………. 34 punts

5. Hoppla …………………. 22 punts

6. Hereu des Pres ……… 14 punts

7. Hilda de Font ………… 8 punts