IL CAPO MAR S’IMPOSA AL PREMI MENORCA A SON PARDO

El cavall de la quadra Peña Bonanza s’ha assegurat la plaça al primer pilot del Gran Premi Nacional a les mans de Guillem Andreu.

Diumenge 21 de febrer Son Pardo ha estat testimoni d’una jornada de 7 carreres i una prova d’Alevins, en la que el Premi Menorca ha estat la protagonista.

En aquesta prova els participants de 3 anys han recorregut una distància de 2150 metres per optar a la dotació de 6000 € i assegurar la seva participació en el Gran Premi Nacional 2021. A la sortida Ira Jg ha destacat, però després de 500 metres ha estat avançat per Itu de Font que s’ha mantingut en primera posició, seguit d’aprop per Il Capo Mar de les quadres “Peña Bonanza” i menat per Guillem Andreu, que després de 1500 metres ha aconseguit avançar per l’exterior col·locant-se primer, posició que ja no ha deixat fins a l’arribada. Als darrers 500 metres, I Love Duran i Il·lusió han esprintat, quedant en segona i tercera posició, i arribant a meta molt ajustats amb un crono de 1’16″80.

PREMI MENORCA

Una altra de les proves més ben dotades de la jornada ha estat el Premi Mairena per a cavalls de 4 anys nacionals i puntuable del Circuit dels 4 Anys on els guanyadors han optat a la dotació de 3000 €. Ha arribat en primer lloc Hereu de Ladil amb un temps de 1’18’2, seguit per Higorail i Helen Sas amb 1’18″3 respectivament.

PREMI MAIRENA

El Club de Dames del Trot ha lliurat el trofeu a la guanyadora del premi que patrocinaven, una prova en la que les menadores han hagut de recórrer 2150 metres. Tinita Pocoví a les regnes de Hillary ha aconseguit el primer lloc per la quadra Kolev amb un crono de 1’18″40. En segona i tercera posició han quedat Good Morning i Gipsy Song Tf amb 1’18″5 i 1’18″6 respectivament

PREMI CLUB DE DAMES DEL TROT

La reunió s’ha completat amb una carrera de trot muntat on els guanyadors han estat Beautiful Elde en primer lloc amb un crono de 1’16″90 seguit de Axel Haufor (1’17″2) i Boxeur des Baux (1’17″4)

PREMI TEVINNE DU SOLAT

La jornada ha estat d’allò més completa, ja que després d’un temps sense poder competir, la categoria d’Alevins ha disputat una prova amb una distància de 2150 metres per a cavalls de 3 i més anys internacionals, amb Gel d’Abril al primer lloc amb 1’17″40, Vif Ocean en segona posició i un temps de 1’17″60 i en tercer lloc Calicot du Vivier amb 1’17″70

PROVA ALEVINS