IN LOVE STAR GUANYA EL GRAN PREMI CONSELL DE MALLORCA – MEMORIAL JOAN VERGER POCOVÍ

El mini troter Narcís Carreras amb D’en Peril es fà amb el Gran Premi de Minitrot 2021

La primera jornada dedicada al Gran Premi Nacional de trot 2021 a Son Pardo s’ha desenvolupat de manera exemplar per part de l’afició, que malgrat les restriccions ha pogut gaudir d’aquesta reunió hípica on s’han jugat com a carreres destacades el Gran premi Consell de Mallorca – Memorial Joan Verger Pocoví, el Premis Consell de Mallorca II i Consell de Mallorca III, així com el tan esperat pels més joves de l’esport, el Gran Premi de Minitrot.

La cantera del trot ha encetat la jornada amb el Gran Premi de Minitrot, on 8 mini troters Mallorquins i 2 Menorquins han mostrat les seves habilitats a les regnes dels seus ponis. Narcís Carreras s’ha fet amb una merescuda victòria amb el seu poni D’en Peril. En segón lloc Arnau Riera i l’ha seguit Llucia Vich

 

GRAN PREMI MINITROT

Lliurament trofeu

El Gran Premi Consell de Mallorca – Memorial Joan Verger Pocoví ha comptat amb la participació de 15 poltres de la generació “I” que han hagut de recórrer una distància de 2.150 metres per optar amb els 9.000 euros en premis de la prova. In Love Star a les mans de Guillem Andreu s’ha alçat guanyador de la carrera seguit de Ivory de Lyal i Itear en tercera posició. Ha lliurat el trofeu Maria Dolores Bonnin, viuda de Joan Verger Pocoví, qui va ser president del Consell de Mallorca, gran aficionat al trot i impulsor de la compra de l’hipòdrom de Son Pardo per part de l’institució.

GRAN PREMI CONSELL DE MALLORCA "MEMORIAL JOAN VERGER POCOVÍ)

Lliurament trofeu

El Premi Consell de Mallorca II amb una dotació de 1.300 euros i una distància de 2.150 metres per a cavalls de 3 anys ha comptat amb la participació de 10 poltres entre els quals ha destacat Antoni Frontera a les regnes de Igor de Kor aconseguint la primera posició. Infern de Font ha quedat segón i Intrepido HM tercer.

PREMI CONSELL DE MALLORCA II

Lliurament trofeu

La jornada s’ha tancat amb el Premi Consell de Mallorca III, dotat amb 1.300 euros en premis i on els 14 poltres de 3 anys han recorregut una distància de 2.150 metres. Mateu Riera amb Infinity Love ha arribat primer a la meta, seguit de In Alea Est i Illa Dins Un Riu.

PREMI CONSELL DE MALLORCA III

Lliurament trofeu