INSTINT DE CLIDE DE LA QUADRA BALEAR GUANYADOR DEL PREMI MENHAMMAR STUTERI

Cap de setmana complet als hipòdroms de Mallorca. Alevins, Minitrot, Premi Aprenents II i Aprenents SP II, trot muntat i quarta prova classificatòria del Gran Premi Nacional.

Manacor va acollir una jornada de trot, començant amb una prova d’Alevins en la que Pere Antoni Calzado a les regnes de Courlay Jack va aconseguir la victòria. Tot seguit, es van dur a terme 8 carreres de les quals van destacar el Premi Club d’Amateurs i Propietaris, que va guanyar Grama Real B i el Premi Aprenents II que va ser per Hayayay d’Escafi . Les circumstàncies meteorològiques i del pis, varen fer que les sortides es donassin sense vehicle motoritzat i baix les ordres dels comissaris.

Premi Aprenents II

Diumenge, Son Pardo ha viscut una emocionant jornada plena de contrastos. Ha començat amb els més petits de l’esport amb una prova de Minitrot, en la tercera carrera s’ha jugat el Premi Menhammar Stuteri, prova classificatòria del Gran Premi Nacional i la jornada ha acabat amb una prova de trot muntat, el Premi Lucky Times.

El Premi Menhammar Stuteri, la quarta prova classificatòria del Gran Premi Nacional, ha comptat amb la participació de 15 poltres nacionals de la generació I, que han hagut de recórrer una distància de 2.150 metres, no només per optar als 6.000 euros en premis, sinó també a una plaça directa al Gran Premi Nacional i una inseminació del semental Who’s who de la famosa quadra sueca patrocinadora del premi, per al primer classificat.

A l’autostart Ivana de Font ha arrancat en primera posició, seguit de Instint de Clide i Ivan de Font, posició que han mantingut fins a la darrera curva on Ivan de Font ha estat distanciat i alterant la classificació quan Instint de Clide de la quadra Balear a les mans de Pili Estelrich, avança a Ivana de Font a la línia de meta i la tercera posició l’assoleix Itu de Font.

Premi Menhammar Stuteri

En la sisena carrera s’ha disputat el Premi Aprenents SP II, una carrera puntuable pel torneig d’Aprenents, de 2.150 metres per a cavalls de 3 i més anys internacionals, amb una dotació de 1.300 euros en premis.

Bequia d’Usseda s’ha posat al capdavant a les mans de Júlia Pons, que ha continuat en primera posició fins al final, Vinci du Lilas i Chuck Calendes han quedat segon i tercer després de rellevar-se la posició durant la carrera.

Premi Aprenents SP II

El Premi Lucky Times, una de les poques carreres de trot muntat que es celebren, ha comptat amb 9 participants internacionals de 3 anys o més i amb una suma de més de 50.000 euros per una distància de 2.150 metres i una dotació de 1.300 euros i un sac de pinso als tres primers classificats, lliurats per Piensos Mascaró Manacor.

A la sortida tots els cavalls han lluitat per agafar la millor posició i s’han anat rellevant durant els primers 1000 metres, quan des de la part de darrera ha esprintat Bacchus d’Ela abans de la darrera curva, agafant una distància que els seus rivals ja no han pogut superar, als darrers 1.000 metres s’ha posat en segon lloc Beautiful Elde que ha intentat lluitar fins a la meta per arribar primer i en tercer lloc ha arribat Aldo du Lys

Premi Lucky Times

La prova de Minitrot pels més petits i els seus ponis s’ha disputat a primera hora de la jornada. Els 5 participants han hagut de recórrer distàncies de entre 800 i 950 metres, quedant en les següents posicions:

1- 3-IL·LUSIÓ RV

2- 4-SPUTNIK
3- 5-SPIRIT
4- 1-RUBIS

5- 2-INOCENTA RV

Carrera Minitrot