IVAN DE FONT DE LA QUADRA MORRO S’IMPOSA EN EL 32è PREMI INSTITUT DE L’ESPORT HÍPIC DE MALLORCA, CLASSIFICATÒRIA DEL GRAN PREMI NACIONAL

De Blai a les mans de Toni Frontera guanya el 29è Premi  Presidència del Consell de Mallorca, prova puntuable per la Copa R.S.H.M.

Avui s’ha celebrat una jornada de trot de 8 carreres i una prova d’Alevins en la que han destacat el 32è Premi Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, prova classificatòria del Gran Premi Nacional 2021 i el 29è Premi Presidència del Consell de Mallorca, prova puntuable per la Copa Real Societat Hípica de Mallorca.

Els 14 poltres de la generació “I” han competit per fer-se amb el Premi Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, dotat de 6.000€ en premis i una plaça pel Gran Premi Nacional,  on els participants han hagut de recórrer una distància de 2.150 metres.

Després de que els dos favorits fossin retirats de la competició, Ivana de Font ha sortit imposant-se en primer lloc fins que, quan quedaven mil metres per la línia de meta Ivan de Font li ha pres la primera posició a les mans de Toni Valls, en segón lloc Ivana de Font i tercer ILove Duran.

PREMI INSTITUT DE L'ESPORT HÍPIC DE MALLORCA

El Premi Presidència del Consell de Mallorca, ha comptat amb 12 participants de 4 anys i més, que han recorregut una distància de 2.150 metres per optar als 3.000€ de la dotació.

Carbo de Ladil ha arrancat amb força i ha conservat la primera posició durant gairebé tota la carrera, però als darrers metres, De Blai que anava en cinquena posició ha remuntat  posant-se primer. En segon lloc Emocion BS i tercer Enemic.

PREMI PRESIDÈNCIA DEL CONSELL DE MALLORCA

El conseller Serra ha lliurat el trofeus junt amb el president de l’Institut de l’Esport Hípic, Lluís Socias i el president de la Federació Balear de Trot, Juan Llabata.