IVANA DE FONT ACONSEGUEIX LA PRIMERA PLAÇA AL PILOT DEL GRAN PREMI NACIONAL 2021

Jornada dominical a l’Hipòdrom Son Pardo, amb un interessant programa de carreres que albergava el Critèrium dels 2 Anys i el I Campionat de Balears d’Alevins.
El Critèrium dels 2 Anys era la primera de les proves classificatòries per al Gran Premi Nacional 2021, que enguany ha canviat la seva normativa i en comptes de quatre proves qualificatives comptarà amb cinc, que atorgaran 12 places al pilot de la Clàssica del mes de maig en enfront de les vuit habituals. La prova tenia un recorregut de 1.650 metres i comptava amb la màxima inscripció permesa.
Ivana de Font ha agafat el cap només llançar-se l’autostart, posició que no ha abandonat en cap moment. Ira JG rodava segona als primers metres, seguida per Indie Bakalaika. Al toc de campana Ivana de Font marcava el ritme, amb Instint de Clide segon per l’exterior i Ira JG tercera. A 500 metres de la conclusió Ivana de Font es destacava del grup, Ira JG recuperava la segona plaça i Instint de Clide passava a ser tercer. Ivana de Font entrava en solitari a la darrera recta, imposant-se sense cap problema a una velocitat d’1’14’‘3, el rècord de la prova. Segon ha finalitzat It Hes Love RS i tercera Ira JG.
Després de la carrera el president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Lluís Socías, acompanyat pel president de la Federació Balear de Trot, Joan Llabata, han lliurat un trofeu al guanyador i una manta commemorativa a l’egua triomfadora.

Critèrium 2 Anys

El Campionat de Balears d’Alevins era una prova sobre 2.150 metres que dominà de cap a cap Adriano Roannais. El cavall de la Quadra Samba Prim & Nico ha aguantat les envestides d’Azur des Gesvres i de Bo Pou Rafal en els darrers metres i s’ha imposat a regnes de Joan Xavier Riera. En segon lloc ha arribat Bo Pou Rafal i tercer Azur des Gesvres. El president de la Federació Balear de Trot, Joan Llabata, ha lliurat un trofeu al guanyador i s’ha posat una manta commemorativa al cavall.

I Campionat de Balears d'Alevins