L’ATLETACONTRA EL CAVALL A L’HIPÒDROM SON PARDO

L’atletaToni Abadía s’enfrontarà al cavall francès Variuso du Bouffey

El divendres 28 d’agost és el dia fixat per al duel l’Atleta contra el Cavall el qual enfrontarà un dels atletes més reconeguts de la darrera dècada, Toni Abadia, amb un dels millors cavalls importats del moment, Variuso du Boufey, menat pel reconegut JoanAntoni Riera “Es Boveret”.

La prova es planteja com un mà a mà entre home i cavall, on l’equí haurà de recórrer 2.000 metres a l’arena de Son Pardo, mentre que el corredor haurà de completar 1.000 metres, és adir, una volta completa al circuit. Això obligarà Abadia a córrer sota de 2’30” si vol guanyar el cavall de la Quadra HM.Aquesta idea partí de la Federació Balear de Trot, en estreta col·laboració amb l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, per dotar a Son Pardo d’un esdeveniment de gran repercussió nacional, gràcies al palmarès esportiu de Toni Abadía, en un estiu diferent a causa de les mesures preventives de propagació de la COVID-19.

Així i tot, la seguretat dels assistents és una màxima per a l’organització, motiu pel qual per primera vegada en dècades, per poder assistir-hi es restringirà l’accés a l’aforament actual del recinte, posant de forma anticipada a la venda un màxim de 1.000 entrades i fent complir en tot moment les mesures sanitàries de prevenció de la malaltia.Segons ha declarat l’atleta a mitjans de comunicació nacionals, aquest duel es presenta per a ell com a molt exigent, per la velocitat que pot assolir el cavall, al voltant dels 70 km/h per un terreny irregular i amb dues corbes bastant tancades. Per aquest motiu, s’està preparant des de fa unes setmanes, amb l’objectiu de donar un bon espectacle a la gent.

Aquells mitjans de comunicació que vulguin cobrir l’esdeveniment, han de sol·licitar la seva acreditació emplenant el formulari adjunt i enviant-lo a comunicació@hipodromosnpardo.comamb 72h.d’antelació.

sol.licitud acreditacio atletaVScavall