LES QUADRES MORRO TRIOMFEN A LA JORNADA DOMINICAL

L’hipòdrom Son Pardo ha acollit una jornada dominical de 7 carreres, amb el Premi Caster Kid i el Misi Mar com a proves més destacades, totes dues per a poltres de la generació “I”, separats en mascles i femelles.

La primera d’aquestes dues proves en disputar-se ha estat el Premi Caster Kid, per cavalls sencers i sanats de 3 anys nacionals a partir de 30€. Els aspirants a la victòria havien de recórrer 2.150 metres per optar als 2.000 euros de la dotació. Ivan de Font ha complit amb el seu pronòstic de favorit, imposant-se de forma magistral en els darrers metres, amb un temps de 1’15”8 menat per Toni Valls. Darrere ell ha trepitjat la meta el seu company de quadra Itu de Font, a les ordres d’Agustí Pou i en tercer lloc ha finalitzat It Hes Love RS.

CASTER KID

Just després s’ha disputat el Premi Misi Mar, en aquesta ocasió per a egües de 3 anys nacionals a partir de 30€. La cursa es corria sobre una distància de 2150 metres i estava dotada amb 2000€ en premis. La quadra Morro ha aconseguit el doblet amb la victòria d’Ivana de Font, dominant de cap a cap el recorregut, sense deixar opcions als seus contrincants i marcant un temps d’1’17”5. En segon lloc ha arribat Il.lusió AM menada per Toni Andreu, seguida per Ira JG.

Els aprenents han disputat la seva primera prova puntuable del torneig anual, a regnes de cavalls internacionals, que havien de recórrer una distància de 2.150 metres. El guanyador, per l’exterior i amb una forta rematada final, ha estat El Amor de Ka, a renges de Júlia Pons i aturant el crono a 1’16”0. Segon i tercer han arribat Baccarat Desbois i Estrella Duran respectivament.

Finalitzades les carreres el president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Lluis Socías, acompanyat pel reelegit president de la Federació Balear de Trot, Joan Llabata, han lliurat un trofeu als representants de les quadres guanyadores.