L’HIPÒDROM DE MANACOR CEL·LEBRA EL SEU 61è ANIVERSARI

El Premi Mallorca i el Premi Aniversari Hipòdrom han destacat damunt una jornada de 12 carreres

Després de que l’any passat s’hagués de cel·lebrar el 60è aniversari a porta tancada, enguany s’ha pogut dur a terme una jornada de 12 carreres amb aforament limitat a 400 persones. Un any més, no s’ha pogut programar la diada d’aniversari que es feia cada any a causa de la COVID.

Les carreres destacades del dia han estat el Premi Aniversari Hipòdrom i el Premi Mallorca, dins un programa de 12 carreres i una prova de Mini Trot amb un inusual horari, per poder donar cabuda al màxim de cavalls possible.

A les 14 hores, ha començat la primera carrera i una hora i mitja després ha tingut lloc el Premi Mallorca, una carrera amb una dotació de 3.000 Euros, on els 10 poltres de la generació I han recorregut una distància de 2.050 metres

Després de que els favorits hagin estat distanciats a la sortida, la sorpresa del dia l’ha donada el cavall de la quadra Es Pou Florit, Ivory De Lyal (1’16’’90) a les mans de Guillem Riera, que ha quedat en primera posició, seguit de Indian Above (1’17’’00) en segon lloc i In Love Star (1’17’’ 20) tercer.

PREMI MALLORCA

Just després, a les 16:05h s’ha corregut el Premi Aniversari Hipòdrom per a cavalls nacionals de 3 anys i més, amb una distància de 2.375 metres i una dotació de 2.000 Euros.

En primer lloc ha arribat Bob d’Udon de la quadra Hermanos Fuster Andreu amb un temps de 1’15’’50, en segona posició s’ha posat Furiant Deco amb 1’15’’90 i tercer Francina JS amb 1’16’’00

PREMI ANIVERSARI HIPÒDROM

A darrera hora, els menadors de la categoria de Mini Trot, han fet una demostració de les seves habilitats.

MINI TROT