MANACOR ACOMIADA 2020 AMB SA VOLTA

L’hipòdrom de Manacor va celebrar la darrera jornada del mes de desembre amb un programa de set carreres amb tres proves destacades, el Premi Joan Riera Juan “Prim”, el Premi Miquel Bauzà “Candil” i la més esperada pel públic: Sa Volta.

Enguany només sis cavalls varen disputar aquesta particular prova, a la qual els participants havien de recórrer un pic el traçat manacorí, completant un total de 645 metres.

Ritz du Bocage revalidà victòria, completant el recorregut amb una mitjana kilomètrica d’1’10”6, dirigit per Jaume Fluxà. Segon acabà Adriano Roannais a 1’11’5 i tercer Bruno Bagueera a 1’13”3.

D’aquesta manera el pupil de Martí Fluxà finalitzava la seva darrera prova sota el seu entrenament, després de quatre anys a les seves quadres.

SA VOLTA

El premi Memorial Joan Riera Juan “Prim” era una prova concertada per a menadors amb llicència professional a regnes de cavalls nacionals, amb un recorregut de 2.050 metres.

Doctor Mateo va ser el més ràpid en finalitzar la prova, aturant el crono a 1’20”3, menat per Tomeu Llobet. Segon va ser Garboç amb Toni Valls i tercera Genna Bambino a les ordres de Mateu Riera.

MEMORIAL JOAN RIERA JUAN "PRIM"

El Premi Miquel Bauzà “Càndil”, disputat en quart lloc del programa, també era una prova concertada per a menadors amb llicència professional, a regnes de cavalls nacionals, sobre la distància de 2.050 metres.

Furia des Nells, a les regnes de Jaume Forteza, va ser la triomfadora, aturant el crono a 1’17”8. En segon lloc trepitjà la meta Flaubert i rere ell finalitzà Ever More.

MIQUEL BAUZÀ "CÀNDIL"