MILLORA DE L’ENTRADA DE L’HIPÒDROM SON PARDO

L’entrada de l’hipòdrom Son Pardo va ser millorada al llarg de la setmana passada amb la instal·lació d’uns plafons de benvinguda, acció emmarcada dins una campanya de difusió de les curses de trot i els serveis que ofereixen els hipòdroms gestionats per l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca.
Aquesta campanya s’ha basat en la confecció i distribució, mitjançant les oficines d’informació turística, de tríptics informatius en diferents idiomes, a més de fulletons explicatius de les apostes internes que es poden realitzar a les finestretes dels hipòdroms Son Pardo i Municipal de Manacor, tot seguint una mateixa línia estètica. També s’ha dissenyat material per a les visites escolars que es realitzen al llarg de la temporada i que serà repartit entre els nins que visitin l’hipòdrom el pròxim curs.
A més, els plafons instal·lats, compleixen la doble funció de millorar estèticament l’entrada, que els darrers anys havia quedat antiquada.
Per continuar amb les tasques d’embelliment de les instal·lacions palmesanes, l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca ha sol·licitat la incorporació de tres peons d’obra del programa “Visibles” del SOIB, per continuar amb les feines de sanejament i repintat d’exteriors de Son Pardo, per tal que l’hipòdrom pugui donar la millor imatge possible.

Fotos relacionades