MILLORES A LES PISTES DELS HIPÒDROMS DE L’IEHM

SON PARDO.

Aquestes dues darreres setmanes s’han dut a terme unes obres de millora i condicionament dels drenatges de la corba nord de la pista de Son Pardo. L’objectiu d’aquestes obres ha estat evitar que a aquesta zona, que coincideix amb el punt més baix de tota la pista de l’hipòdrom, hi quedi aigua embassada en cas de plogudes intenses. La realització de les obres s’ha intentat dur a terme sense perjudicar als usuaris que entrenen a la instal·lació de manera que s’ha permès rodar a la pista de competició els dies que la pista d’entrenament ha estat tancada. Amb d’aquesta millora l’Institut s’ha volgut avançar als possibles problemes que hi pogués haver durant la temporada d’hivern.

DSC_0315

DSC_0316

MANACOR.

Per altre banda, també s’han dut a terme millores a la pista de competició de l’hipòdrom de Manacor. En aquest cas s’ha retirat l’arena morta i s’ha estès una nova capa de material nou. El material elegit ha estat l’arena silícia degut als bons resultats que dona en cas de pluja i a la llarga vida útil d’aquest material quan és sotmès a les exigents condicions tant per la llarga temporada de competició com per les repetides jornades d’entrenament.

IMG_20160906_125700

IMG_20160906_125053

Després d’aquestes dues accions, tan sols quedarà pendent per aquest any 2016 el canvi de la superfície de la pista de competició i entrenament de l’hipòdrom de Son Pardo per arena silícia. Aquesta obra es preveu que es realitzarà entre finals del mes d’octubre i principis del mes de novembre sempre intentant que afecti el menys possible l’activitat normal de l’hipòdrom i als seus usuaris. D’aquesta manera es donaran per finalitzades les actuacions previstes a les pistes dels hipòdroms programades per aquests primers dos anys de legislatura.