PRESENTACIÓ DEL CARTELL DEL GRAN PREMI NACIONAL

El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, acompanyat pel president de l’Institut de l’Esport Hípic deMallorca, Lluís Socías i del seu homònim de la Federació Balear de Trot, han presentat la imatge del GranPremi Nacional de Trot 2020 avui horabaixa a l’Hipòdrom Son Pardo.

La presentació s’ha fet aprofitant una de les jornades dominicals del recinte hípic, amb l’objectiu que laquantitat més gran possible d’aficionats puguin gaudir d’un dels pocs esdeveniments previs a la GranClàssica del 27 de setembre, cancel·lats, la majoria, per qüestions de prevenció sanitària.

El cartell mostra al guanyador de l’edició de 2019, Gin Tonic Duran, a regnes del seu menador, GuillemAndreu, esvaint-se, representant el seu any de regnat acabant-se per donar pas a un nou guanyador, el del’edició de 2020.A l’acte, també s’ha col·locat el nom de Gin Tonic Duran – G. Andreu al mural en honor a tots els guanyadorsdel Gran Premi Nacional de la història.

El Gran Premi Nacional és la carrera més important del calendari de trot anual, i la més ben dotada de l’any,amb un premi de 100.000 euros en premis, dels quals 50.000 són pel guanyador.És, a més, la carrera més antiga que s’ha celebrat de forma ininterrompuda des de la seva primera edició,l’any 1934, que guanyà Trini II a regnes de Bartomeu Estelrich.

El pròxim esdeveniment relacionat amb el Gran Premi Nacional és el sorteig de dorsals, que tindrà lloc eldivendres 18 de setembre a les 11:30h. a les instal·lacions de Son Pardo i al qual poden assistir tant elspropietaris com el públic.