REUBICADES DES D’AHIR MIGDIA LES PERSONES SENSE LLAR CONFINADES A SON PARDO

Les prop de 50 persones sense llar que durant la crisi sanitària han utilitzat les instal·lacions de Son Pardo com a alberg han estat traslladades des d’ahir migdia a altres immobles, davant el reinici pròximament de l’activitat de l’hipòdrom.
Coincidint amb l’inici de l’estat d’alarma la Direcció Insular d’Inclusió Social de l’IMAS, amb la col·laboració de la direcció insular d’Esports del Consell, l’Institut Hípic de Mallorca i amb l’ajuda de la Federació Hotelera de Mallorca i altres entitats, va habilitar dia 25 de març les instal·lacions de l’Hipòdrom de Son Pardo com a espai d’acollida temporal per a usuaris de la xarxa d’Inclusió.
D’aquesta manera l’IMAS i l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca han dut a terme una estreta i positiva col·laboració durant la pandèmia.
En els dos mesos que ha estat operatiu ha acollit 25 dones i 25 homes en dues sales separades, període al qual s’han dut a terme les oportunes proves PCR, donant negatiu en COVID-19 en tots els casos.
Després de la desinfecció total de les instal·lacions, l’hipòdrom Son Pardo queda enllestit i a la espera de la reanudació de la competició.