REUNIÓ POSITIVA A L’HIPÒDROM DE MANACOR

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera i el president de l’Institut Hípic de Mallorca, Lluís Socías, es reuniren ahir dilluns 30 de setembre a l’hipòdrom de Manacor amb el president de la Federació Balear de Trot, Joan Llabata i el batle de Manacor, Miquel Oliver, per tractar d’avançar definitivament en la qüestió dels accionistes de l’hipòdrom, que manté paralitzat el conveni entre el Consell i l’Ajuntament de Manacor que permetria realitzar inversions en el recinte manacorí.
Va resultar una reunió positiva, a la qual totes les institucions es comprometeren a treballar de forma conjunta per poder reunir més del 50% necessari de les accions, que ara per ara no se’n disposen, i que permetrien posar en marxa aquest conveni.
Tots els assistents coincidiren en la necessitat de la col·laboració dels socis actuals en la cessió de les seves accions, per poder fer efectiu el conveni a finals de 2019.
Quant a aquells socis que no volen fer la cessió, l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca està estudiant la fórmula més adequada per derivar les despeses que repercuteixen a cada acció i que recaurien sobre cada un dels accionistes de l’hipòdrom.