SANT ANTONI SENSE DIMONI A MANACOR

L’Hipòdrom de Manacor ha viscut la seva tradicional Jornada de Sant Antoni amb un regust amarg. Per a l’ocasió s’han programat un total de 10 carreres que han repartit més de 8.000 euros en premis i 10 trofeus als guanyadors. Enguany, a causa de les restriccions sanitàries, l’Hipòdrom no ha pogut rebre el Dimoni Gros de la Ciutat com és habitual, ni ha pogut fer la ballada al recinte hípic. Tampoc s’ha pogut obrir les portes al públic, que cada any omple l’hipòdrom seguint el Dimoni. Ara bé, s’ha fet un esforç per poder oferir les carreres als aficionats, habilitant un enllaç per poder veure les carreres en streaming.

La carrera destacada de la reunió era el Premi Sant Antoni, amb un recorregut de 2.375 metres i una dotació de 1.500 euros en premis, a repartir. En total han estat 8 cavalls nacionals de 4 i més anys els que han competit. Ha guanyat la prova Far West VX, menat per Toni Riera, que ha aturat el crono a 1’18”5. La segona plaça se l’ha adjudicat Espiga des Llorer,  a regnes de Jaume Fluxà. En tercer lloc ha trepitjat la meta halcon Rapide amb Guillem Andreu al cabriol.

Finalitzada la carrera s’ha lliurat un trofeu al representant del cavall guanyador, seguint tots els protocols de prevenció de la COVID-19.

 

PREMI SANT ANTONI