SIGNATURA DE CONVENI ENTRE IEHM I FBT

L’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca i la Federació Balear de Trot signen el conveni per a la subvenció per a premis del 2018

Després que ahir el ple del Consell de Mallorca aprovés l’atorgament de la subvenció nominativa a la Federació i el text del conveni, aquest s’ha signat pels presidents de l’Institut i de la Federació. D’aquesta manera la Federació assumirà el pagament, un any més, dels premis de les carreres patrocinades per l’Institut, com ja ho va fer l’any 2017. Així es manté la dinàmica per la qual tots els premis de carreres que es disputin als hipòdroms de Son Pardo i Manacor seran abonats de la mateixa forma per una sola entitat, facilitant així la manera com s’abonen aquests als guanyadors.

En el nou conveni, que inclou les carreres d’octubre de 2017 a setembre de 2018, s’han modificat aspectes de la justificació de la subvenció, que van dificultar l’execució de l’anterior conveni, i que han causat un retràs, no previst, en l’abonament dels premis, a causa de la complexa burocràcia administrativa.

Amb l’aprovació d’aquesta subvenció la Federació Balear de Trot podrà liquidar aviat els premis pendents de les curses patrocinades per l’Institut de Son Pardo i Manacor.