S’INICIEN LES OBRES DE LA PISTA MULTIFUNCIONAL DE SON PARDO

Aquesta setmana s’han iniciat les obres d’execució de la pista multifuncional projectada enmig de la pista de passeig de Son Pardo. Es tracta d’una pista multifuncional pensada per acollir entrenaments i competicions de diferents disciplines hípiques com salt, doma o volteig i amb la intenció de ser un element essencial de cara a que l’hipòdrom de Son Pardo pugui acollir formació en tecnificació esportiva hípica, una vegada aprovat el projecte d’activitats que examina l’Ajuntament de Palma.

 

Aquesta pista tendrà unes dimensions de 90 per 70 metres, amb paviment de geotextil i il·luminació pròpia. Es construirà a una cota inferior a l’actual per evitar que pugui interferir el la bona visió de la pista de trot que té l’espectador des de la tribuna. A més el projecte preveu millores que es poden fer en fases posteriors.

 

L’obra ha estat adjudicada a l’empresa Melchor Mascaró SAU per el preu de 263.164€ i té un termini d’execució màxim de 45 dies. Les obres no interferiran en l’activitat normal de l’hipòdrom més enllà de clausurar la pista de passeig durant el temps que durin les obres.