UNANIMITAT EN L’APROVACIÓ DE LA RATIFICACIÓ DEL CONVENI ENTRE L’INSTITUT HÍPIC I L’AJUNTAMENT DE MANACOR

El ple del Consell de Mallorca aprova per unanimitat la ratificació del conveni de cessió d’us i les insta·lacions de l’Hipòdrom de Manacor

 

Avui matí en el ple extraordinari del Consell de Mallorca s’ha aprovat per unanimitat la ratificació del conveni de cessió de l’ús i les instal·lacions de l’Hipòdrom de Manacor entre el Patronat Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Manacor i l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca.

Tot i que a finals del mes de novembre ja es va anunciar que l’Ajuntament havia presentat la documentació necessària per poder reactivar aquest acord, no ha estat fins avui, amb el 100% dels vots a favor del ple del Consell, que es farà possible aquesta validació.

Tots els grups polítics han destacat la feina conjunta realitzada, entre la Federació Balear de Trot, que s’ha posat al capdavant de les negociacions, l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca i l’Ajuntament de Manacor  i la generositat dels vuitanta accionistes que han cedit les seves accions per poder continuar amb l’activitat al recinte hípic.

El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, a més, ha recalcat que ara la responsabilitat la té el Consell de Mallorca de manera directa i que a partir d’aquest moment es començaran a donar totes les passes necessàries per poder reactivar tots aquells contractes que han quedat suspesos, tant per a l’adjudicació de la concessió del bar com de la millora de les instal·lacions. Segons Serra és una inversió necessària per tenir un hipòdrom en la part forana en condicions. En aquest sentit ha afirmat que no és una casualitat que Turisme i Esports vagin de la mà i ha avançat que hi ha negociacions amb el consolat francès per atreure turisme hípic del Sud de França, oferta que es vol potenciar i per a la qual ja existeix un pla de promoció traçat conjuntament amb la Federació Balear de Trot.