UNIVERS DE BLEVES GUANYA LA FINAL DEL TORNEIG DE DAMES

Maria Riera guanya la darrera carrera del Torneig anual del Club i Tinita Pocoví s’imposa a la classificació general

El Torneig del Club de Dames del Trot va concloure amb la seva esperada final, una cursa per a cavalls internacionals sobre 2.150m., que repartia un total de 9.000 euros en premis i que posà en competició a 15 efectius.

Valinco de Cormon va marcar la pauta donada la sortida, però a 500 metres es col·locà davant Alma Haufor, Bomoritius Ringeat i Valinco de Cormon seguien la seva estela.

Al toc de campana Black Power passà davant, posició que mantenia a 500 metres de l’arribada, tot i que Bomoritius Ringeat havia intentat passar-li davant, sense èxit.

La darrera recta resultà decisiva, ja que Univers de Bleves llançà un atac demoledor per l’exterior que li valgué la primera plaça, a 1’17’’2, amb Marie Riera a les regnes. Segon va ser Bomoritius Ringeat i tercer Velours de Birac.

La nit va ser complementada amb una prova de minitrot molt especial, a la qual sis menadores del torneig s’enfrontaven a vuit menadores amb llicència per dirigir ponis. Va ser una prova amb una arribada molt ajustada a la qual Queen F.A., amb L. Pastor, s’imposà per l’exterior, seguida per Del Norte, amb L. Llobet i Tormenta, a regnes de Mª R. Sureda, essent totes menadores de minitrot.

La nit finalitzà amb una festa a càrrec del Club de Dames.

Final Club de Dames del Trot. 2.150m. Autostart

1. Univers de Bleves (Mª Riera M.) 1’17’’2

2. Bomoritius Ringeat (A.Mª Costa) 1’17’’4

3. Velours de Birac (M. Amer) 1’17’’6

4. Alma Haufor (P. Estelrich) 1’17’’7