VALOINIC GUANYA LA FINAL DEL TORNEIG TF

L’hipòdrom Son Pardo acollí la Final del Torneig Trotador Francès 2017, reservat a cavalls de raça francesa. La prova posava en joc un total de 20.000 euros i comptava amb la màxima inscripció permesa a la pista palmesana, 16 competidors.

Després de la sortida, ja al primer pas per meta, es situà davant Starter du Rib, seguit per Udson de Retz. En el segon carril rodava amb els capdavanters Ramses des Charmes.

A una volta del final Tropic du Hetre es situà al costat de Starter du Rib, posicions que es mantingueren fins a la darrera corba, on Valoinic i Ramsey du Ham començaren a rematar. A la sortida de la darrera corba Valoinic llançà l’atac definitiu, entrant a la recta final lluitant per a la primera plaça amb Uroi de Nganda. Valoinic aguantà la primera plaça i s’imposà a 1’16”2 de mans d’Antoni Riera. La segona plaça se l’adjudicà Uroi de Nganda amb Miquel Mestre a 1’16”3. La tercera va ser per Soumolou a 1’16”5 amb Josep Carreras en el cabriol.

fluxa-gran-premi-estiuA la mateixa jornada també es va córrer el Gran Premi d’Estiu, una prova sobre 2.150 metres a la qual també hi va haver sorpreses, ja que Burinot va guanyar el gran favorit a la victòria, Amor de Font. El cavall de la Quadra Son Canals va imposar-se a 1’17”3 de mans de Jaume Fluxà. La segona posició se l’adjudicà Amor de Font a 1’17”4 i la tercera Claudy’s Crown a 1’17”5.