VASTERVIK JAZZ GUANYA EL PREMI SANT SEBASTIÀ

El cavall deLS germans Mascaró Puigserver s’imposa a mans de Jaume Fluxà

L’Hipòdrom Son Pardo acollí una nova jornada de trot amb el Premi Sant Sebastià com a prova més interessant del programa. Aquesta cursa, que conclou les festes patronals a l’hipòdrom de Ciutat, reuní un total de 9 nacionals d’edat de primera categoria sobre 2.150 metres.

Vitàlic, que guanyà l’edició de 2016, era a més un dels favorits a la victòria, gràcies als bons resultats de les seves darreres actuacions.

Llançat l’autostart prengué l’iniciativa Vitalic, seguit per Aquiles Duran i Un d’en Fliper. Al primer pas per meta Un d’en Fliper passà davant, essent segon Vitalic i tercer Aquiles Duran. Aquests tres cavalls s’anaren alternant el cap, i en arribar al toc de campana era Vitalic qui tornava a marcar la pauta, amb Aquiles Duran en segon lloc i Un d’en Fliper en tercera posició.No es varen produïr canvis fins la darrera curva, on començaren els atacs. A la darrera recta tres dels participants forçaren una arribada ajustadíssima, tant que s’hagué de recórrer a la foto finish per decidir qui s’emportava la victòria. Finalment va ser Vastervik Jazz el guanyador, menat per Jaume Fluxà. Segon va ser Vitalic i el bronze se l’adjudicà Tintín de s’Hort. Tots tres varen fer un temps d’1’17”0.

lliurament-vastervik-jazz-sant-sebastia