VIKING DU GOHLENN A LES REGNES DE MARIA RIERA ELS TRIOMFADORS DEL PREMI CONSELL DE MALLORCA PER DAMES

Guillem Andreu ha duit a In Love Star a la victòria de la cursa per egües. Instint de Clide de la quadra Balear, el poltre més prometedor .

Avui a Son Pardo s’ha viscut una jornada plujosa, on les carreres més destacades han estat el 23è Premi Consell de Mallorca per Dames, el Premi Auba des Etangs i el Premi Fileo. També hi ha hagut una prova d’Alevins.

A només un dia pel 8 de març, les dones han cobrat protagonisme quan s’ha corregut el Premi Consell de Mallorca per Dames, on les menadores han lluitat per les primeres places. Havien de recórrer 2.150 metres per optar als 2.900€ de dotació. A l’autostart Viking du Gohlenn, de la quadra Toni i Joan s’ha posat primer, Un Petit Tresor segon i Vital tercer, situació que no ha durat massa, ja que quan quedaven 1.500 metres As de Muze a mans d’Antonia Vaquer s’ha col·locat primer per l’exterior, avantatge que ha conservat fins la darrera recta. La segona i tercera posició, en canvi, han estat lluitades fins el darrer moment per Vital, Viking du Gohlenn i Un Petit Tresor. Al darrer revolt, per l’exterior, Viking du Gohlenn ha esprintat fins aconseguir la primera posició, deixant a As de Muze en segon lloc. A pocs metres de la meta, Amaya Djob ha arrabassat la tercera posició a Vital.

PREMI CONSELL DE MALLORCA PER DAMES

El Premi Auba des Etangs ha posat nom a les egües de 3 anys més rapides de la carrera, recorrent 2.150 metres per poder optar als 2.000€ en premis. A la sortida Instint de Clide menat per Juan Carlos Rotger, Idol i Invictus Grif han pres la davantera. Quan quedaven 1.000 metres Invictus Grif ha avançat a la segona posició, i per l’exterior s’ha col·locat Iohdeco TF tercer. Al darrer revolt Ivory de Lyal ha atacat per l’exterior pressionant a Invictus Grif per aconseguir el primer lloc, però finalment ha quedat enrere, En els darrers metres Instint de Clide s’ha mantengut primer, mentre Idol ha esprintat per la corda quedant segon i deixant a Invictus Grif en tercera posició.

PREMI AUBA DES ETANGS

Els poltres de la generació “I” s’han provat en el Premi Fileo, lluitant per els 2.000 € de dotació en una distància de 2.150 metres. A l’inici de la carrera Iris HM i India de Ladil han pres l’iniciativa, quedant en segón i tercer lloc als 1.500 metres de la meta, quan Indian Crown HM ha avançat en primer lloc. Al darrer revolt India de Ladil ha avançat per l’exterior quedant primera, davant Indian Crown i Il.lusió AM, posició que ha perdut als darrers metres quan In Love Star de la quadra Binimelis-müller, S.I., s’ha posicionat al capdavant. India de Ladil ha conservat la segona posició i en tercer lloc ha arribat a meta Il.lusió AM.

PREMI FILEO