VISITES ORGANITZADES

VISITES ESCOLARS

 

Fa més d’una dècada que l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca va posar en marxa l’iniciativa de les visites escolars. L’objectiu era i és donar a conèixer als més petits l’esport del trot.

 

Més d’un milenar de nins i nines visiten cada any les instal·lacions de l’Hipòdrom Son Pardo, on tenen l’oportunitat de veure com s’ha de tenir cura, netejar i alimentar un animal com el cavall, així com els ormejos necessaris per poder enganxar-lo al cabriol de carreres.

 

El recorregut de la visita a les instal·lacions de l’hipòdrom és molt complet i educatiu, la qual cosa fa que els menuts i menudes s’interessin per aquest món. A més disposam de diversos audiovisuals per poder exhibir en una visita prèvia al propi centre escolar.

HORARI VISITES

 

Les visites es duen a terme els dijous i els divendres de 10h a 13h tot i que l’horari es pot modificar. El recorregut està adreçat a infants d’entre 5 i 16 anys, però també s’han fet visites de centres educatius per a alumnes de FP relacionat amb el maneig del cavall, associacions de 3ª edat i centres de persones amb necessitats especials.

 

L’any 2013 es va signar un conveni amb la Direcció Insular d’Esports pel qual el trot es va incloure al programa d’activitats anomenat “SUMA’T a l’esport”, que té com a principal objectiu facilitar la pràctica esportiva a tots els escolars de l’illa. Per això s’ha realitzat un curs d’introducció al trot, mitjançant el qual es dona a conèixer aquest esport tan arrelat a les nostres Illes.

Contacte

Tèlefon: 971 763 853

Correu electrònic: cvelasco@hipodromsonpardo.com